Groepsbezoek

Vanaf 15 personen

Groepstarief

Voor een museumbezoek met een gezelschap tot 14 mensen geldt het reguliere entreetarief. Hiervoor zijn tickets en tijdsblokken te boeken via deze link.

Vanaf 15 personen wordt een gezelschap als een groep gezien, hiervoor hanteren wij een groepstarief; € 13,50 per persoon. T/m 18 jaar is regulier tarief. Het verzoek is een groepsbezoek van tevoren aan te melden. Graag het aantal mensen, de ticketsoorten en evt. wensen of vragen te mailen naar booking@panorama-mesdag.nl
Voor vragen of speciale wensen denken wij graag mee.

Voorwaarden

  • Na het aanmelden van een groep verzoeken wij wijzigingen van meer dan 10% in de aantallen aan ons door te geven;
  • Een rondleiding heeft een maximum groepsgrootte van 15 personen. Bij een grotere groep dient men te worden gesplitst in kleinere aantallen.
  • Eén gratis begeleider per 15 personen.
  • Momenteel kan het niet gegarandeerd worden dat een grote groep zich als geheel door het museum kan bewegen of allen tegelijk het panorama kunnen bewonderen. Dit is afhankelijk van de drukte op dat moment, wellicht is opsplitsen nodig.

Rondleiding

Wat is er leuker dan het museum bezoeken onder leiding van een gids? Bijzondere verhalen over topstukken uit de collectie en natuurlijk het Panorama van Scheveningen.

Touroperators

Bezoek aan een uniek Haags icoon

Van plan om het museum te bezoeken met reisgroep of als tour guide? Van harte welkom! Alle informatie over tickets, tarieven, huisregels en de mogelijkheden vind je op de pagina via onderstaande link: