Vergaderingen en presentaties

Voor zakelijke bijeenkomsten biedt de ruime en lichte vide een goede plek voor presentaties of vergaderingen.

Museum Catering

Museum Panorama Mesdag werkt met veel plezier samen met Museum Catering, die voor u en uw gasten een voortreffelijk evenement kunnen verzorgen. Een lunchbuffet of koffie-en thee-arrangement bij de bijeenkomst? Museum Catering biedt uiteenlopende mogelijkheden met arrangementen die passen bij ieder budget.  

Museum-Panorama-Mesdag-zaalverhuur-vergaderingen-lunch-vide-2022

Museum-Panorama-Mesdag-zaalverhuur-vergaderingen-lunchbuffet-vide-2022

Impressie

Op onderstaande foto’s kun je een indruk krijgen van de zalen die het museum verhuurt. Deze beelden geven een impressie, uiteraard ben je ook van harte welkom om op afspraak langs te komen in het museum voor een volledige inschatting van de capaciteit.

  • De vide in presentatie-opstelling
  • Op de vide is een bar aanwezig, waarop lunchbuffetten of koffie,- en thee-arrangementen kunnen worden geserveerd.
  • De vide in theateropstelling
  • Het museum beschikt over grote verrijdbare schermen om in te zetten tijdens presentaties.
  • De vide in vergaderopstelling

Feestelijke ontvangsten

Een chique diner of sfeervolle borrel

Onvergetelijke locatie

Een speciaal ontvangst organiseren op een bijzondere locatie? In Museum Panorama Mesdag zijn er veel mogelijkheden. Dineren tussen topstukken van Hendrik Willem Mesdag en Sientje Mesdag-van Houten of omringt door het wereldberoemde Panorama van Scheveningen. Van bruiloft tot zakelijk diner of kerstborrel: een evenement in Museum Panorama Mesdag garandeert een onvergetelijke avond in een uniek Haags icoon.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Tijdens een gesprek zullen we samen kijken hoe we een optimale middag of avond kunnen verzorgen die aansluit bij je wensen.

Reserveren

Neem contact met ons op.

Contact

Graag ontvangen we je in het museum zodat je op locatie kunt kijken naar de mogelijkheden. Voor vragen of speciale wensen denken wij graag mee. Neem contact op via:
info@panorama-mesdag.nl
(070) 310 66 65

Corona

De mogelijkheden zijn afhankelijk van de geldende corona-maatregelen. Ook binnen deze maatregelen kan er veel. Tijdens een gesprek zullen we ook binnen deze kaders een passende vorm vinden voor je wensen.